Despre LikeOn.ro

Bine ai venit pe LikeOn.ro, o platforma unica de socializare in Romania! Poti folosi site-ul nostru pentru a iti face noi prieteni, pentru a flirta sau pentru a cauta noi relatii. Inregistreaza-te acum GRATIS, ca sa beneficiezi de serviciile noastre.

Ideea din spatele LikeOn.ro este aceea de a crea un spatiu virtual in care oamenii sa sa socializeze, sa interactioneze, sa isi impartaseasca pareri, ganduri si sentimente, sa creeze noi relatii, ducand online dating-ul la un alt nivel, pornind de la 3 principii importante: distractie, confidentialitate si siguranta.

Distractie: Cu caracteristicile unice ale platformei LikeOn.ro, distractia este garantata. Simplu si placut!
Confidentialitate: Aici pe LikeOn.ro, tratam confidentialtiatea foarte serios. Te asiguram ca prin politicile implementate, informatiile tale sunt in siguranta.
Siguranta: Fiecare profil de pe LikeOn.ro este verificat si aprobat manual, astfel incat sansele ca unii impostori sa ajunga in contact cu tine sunt aproape zero. Optiunile de “blocare utilizator” si “raportare utilizator” reduc si mai mult posibilitatea de hartuire de catre alti useri.

La toate acestea se adauga suportul deplin al echipei Likeon.ro, suport disponibil 24/7. Te asistam rapid in rezolvarea oricarei probleme.

Echipa LikeOn.ro e formata din profesionisti, care desi sunt tineri, au o vasta experienta, absolut necesara in managementul unui sistem complex cum este comunitatea interactiva LikeOn. Multe sedinte de brain-storming, multe nopti albe, munca asidua si multe cani cu cafea au dus la aparitia platformei noastre inovatoare. Dar asta nu e tot! Constant lucram la imbunatatirea LikeOn.ro, adaugand noi caracteristici inovatoare.

Asadar, suntem deschisi la orice sugestii, idei sau propuneri referitoare la imbunatatirea experientei virtuale pe LikeOn.Ro, nu ezita sa ne contactezi.